flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Прес-секретар суду підвищив свій професійний рівень

25 вересня 2017, 08:22

Прес-секретар суду підвищив свій професійний рівень

 

З 18 по 22 вересня 2017 року Національною школою суддів України на базі Київського апеляційного адміністративного суду проведено підготовку спеціалістів із забезпечення зв`язків зі ЗМІ (прес-секретарів) місцевих і апеляційних судів Вінницької, Житомирської, Київської, Черкаської і Чернігівської областей та міста Києва.

Черкаську область у навчаннях представляв прес-секретар господарського суду Черкаської області Агапов А.В.

Учасники навчання обговорили актуальні питання взаємодії судової системи з громадськістю та ЗМІ; ознайомились з організацією медіа-супроводу діяльності суду, зокрема під час розгляду резонансних справ; вдосконалили навички з наповнення офіційного веб-сайту суду та сторінок суду в соцмережах; ознайомились з морально-психологічними аспектами кризових комунікацій, а також з оцінкою діяльності засобів масової інформації  в рішеннях Європейського суду з прав людини. Викладачі розповіли про законодавство в сфері державної служби та про антикорупційне законодавство; про міжнародні стандарти і їх запровадження в Україні; про політику управління конфліктами інтересів у розумінні Закону України «Про запобігання корупції»; про створення та просування контенту; про управління інформацією у суді; про ефективне спростування інформації та ін. Прес-секретарі виконали ряд практичних завдань для засвоєння інформації та формування навичок.

Ознайомитись з програмою навчань можна на сайті Національної школи суддів України за посиланням:

http://nsj.gov.ua/ua/pidgotovka-pratsivnikiv-aparativ-sudiv/program-3/18-22-veresnya-2017r-mkiiv-programa-pidgotovki-spetsialistiv-iz-zabezpechennya-zvyazkiv-zi-zmi-pres-sekretari/

 

По закінченню навчань слухачі отримали сертифікати Національної школи суддів України.