flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про розгляд справи за позовом ТОВ «АГЕНСТВО СУЧАСНИХ ТЕХНОЛОГІЙ» в інтересах ПрАТ «ЧЕРКАСЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ» до директора ПрАТ «ЧЕРКАСЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ» Левицького Я.Є.

03 квітня 2024, 14:55

Повідомлення про розгляд справи за позовом товариства з обмеженою відповідальністю «АГЕНСТВО СУЧАСНИХ ТЕХНОЛОГІЙ» в інтересах приватного акціонерного товариства «ЧЕРКАСЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ» до директора приватного акціонерного товариства «ЧЕРКАСЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ» Левицького Ярослава Євгенійовича

 

У провадженні Господарського суду Черкаської області перебуває справа № 925/397/24 за позовом товариства з обмеженою відповідальністю «АГЕНСТВО СУЧАСНИХ ТЕХНОЛОГІЙ», подана в інтересах приватного акціонерного товариства «ЧЕРКАСЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ» до директора приватного акціонерного товариства «ЧЕРКАСЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ» Левицького Ярослава Євгенійовича про стягнення збитків.

 

02.04.2024 суд ухвалив позовну заяву прийняти до розгляду, відкрити провадження у справі № 925/397/24, здійснювати розгляд справи за правилами загального позовного провадження. Підготовче засідання  призначив о 12 год. 30 хв. 29 квітня 2024 року.

 

Суд звертає увагу акціонерів ПрАТ  «ЧЕРКАСЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ» на їх право до закінчення підготовчого засідання у справі  приєднатися до поданого позову шляхом подання до суду відповідної заяви.

 

З ухвалою суду можна ознайомитись за цим посиланням.