flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Впровадження проекту «Електронний суд»

24 лютого 2014, 15:25

Впровадження проекту «Електронний суд»

 

Віднедавна Господарський суд Черкаської області почав працювати із черкащанами через Інтернет. Нововведення запровадженні у рамках проекту «Електронний суд» і мають пришвидшити та покращити здійснення правосуддя.

 

Для одержання процесуальних документів в електронному вигляді учасникам судового процесу необхідно:

1) зареєструватися у системі обміну електронними документами (створити поштову скриньку електронного суду), розташованій на офіційному веб-порталі судової влади за адресою: mail.gov.ua.

2) заповнити заявку про отримання процесуальних документів в електронному вигляді, бланк якої розміщений за посиланням: http://mail.gov.ua/registration.

3) заявку подати разом із позовною заявою.

Для отримання процесуальних документів в електронному вигляді, після подання позову до суду, заявку можна надіслати поштою на адресу господарського суду Черкаської області: 18005, м. Черкаси, бул. Шевченка, 307, або подати у канцелярію господарського суду.

Отримавши заявку, господарський суд надсилатиме учасникам судового процесу  процесуальні документи у відповідній справі в електронному вигляді на зазначену у Заявці електронну адресу.

У письмовому вигляді процесуальні документи господарського суду Черкаської області учасникам судового процесу надсилаються або вручаються під розписку.

 

Суддя, заступник голови суду Єфіменко В.В.

 

Статтю опубліковано в газеті «Вечірні Черкаси»