flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся Перший загальнонаціональний професійний форум прес-секретарів судів

01 листопада 2018, 14:26

Відбувся Перший загальнонаціональний професійний форум прес-секретарів судів

 

         29-30 жовтня 2018 року прес-секретар суду Артем Агапов відвідав Перший загальнонаціональний професійний форум прес-секретарів судів, що проводився у с. Снов’янка на Чернігівщині.

         У перший день форуму було обговорено питання ефективної роботи прес-секретаря, важливість комунікації для підвищення громадської довіри до суду, роль прес-секретаря в комунікаційній діяльності, комунікація судової влади за межами професійної аудиторії, уникнення мови ворожнечі в інформаційних повідомленнях суду та гендерна чутливість текстів, якісна підготовка судових новин та регулярність в оновленні контенту.

         У другий день заходу проводились тренінги та майстер-класи для 4 груп учасників. Проведено практичні заняття з копірайтингу та адаптації контенту для соціальних мереж, реагування на кризові комунікації, просування контенту в соціальних мережах, планування та оцінка ефективності медіа-кампаній.

         Форум організовано Вищою радою правосуддя за спільної підтримки Програми Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя» та Українсько-канадського проекту Підтримки судової реформи.