flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Наказ від 10 травня 2018 року № 13 "Про затвердження Інструкції з обслуговування осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення під час звернення по господарського суду Черкаської області"

15 травня 2018, 10:24

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

НАКАЗ

 10.05.2018                                                         м. Черкаси                                                        № 13

 

Про затвердження Інструкції

з обслуговування осіб з інвалідністю та

інших маломобільних груп населення під

час звернення по господарського суду

Черкаської області

 

Відповідно  Закону України «Про судоустрій і статус суддів», з метою забезпечення безперешкодного доступу інвалідів та інших маломобільних громадян в приміщення господарського суду Черкаської області, визначення порядку супроводження маломобільних груп населення в приміщенні суду при реалізації права на судовий захист даною групою населення, - 

 

НАКАЗУЮ :

 

  1. Затвердити Інструкцію з обслуговування осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення під час звернення до господарського суду Черкаської області.

 

  1. Надати рекомендації працівникам апарату суду та безпосередньо старшому судовому розпоряднику Лисенку Р.М. та судовому розпоряднику Кучеру Є.В. щодо порядку спілкування з особами з обмеженими фізичними можливостями, людьми похилого віку та іншими маломобільними групами населення під час відвідування приміщення суду.

 

  1. Головному спеціалісту з обов’язками прес-секретаря Агапову А.В. оприлюднити цей наказ та Інструкцію з обслуговування осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення під час звернення до господарського суду Черкаської області на офіційному веб-сайті суду.

 

 

         Голова суду                                                                       

         О.В. Чевгуз

 

 Наказ від 10 травня 2018 року № 13 "Про затвердження Інструкції  з обслуговування осіб з інвалідністю та  інших маломобільних груп населення під  час звернення по господарського суду  Черкаської області" (файл для завантаження)