flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Наказ Про порядок пропуску осіб до приміщення суду та затвердження Правил здійснення пропускного режиму та організації охорони у приміщенні господарського суду Черкаської області

08 листопада 2013, 09:46

 ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

НАКАЗ
 
м.Черкаси
06.04.2011                                                                                                                                               № 24
 
Про порядок пропуску осіб до приміщення
суду та затвердження Правил здійснення
пропускного режиму та організації охорони
у приміщенні господарського суду
Черкаської області
 
Правилами пропуску осіб до приміщень судів та на їх територію транспортних засобів, затверджених наказом Державної судової адміністрації України та МВС України від 12.09.2005 року №1028765, визначено порядок пропуску осіб до приміщень судів та на їх територію з метою підтримання громадського порядку в судах, припинення проявів неповаги до суду, а також охорони приміщень судів, виконання функцій щодо державного захисту суддів, працівників суду, забезпечення безпеки учасників судового процесу.
На підставі вищевказаних Правил у господарському суді Черкаської області розроблено Правила здійснення пропускного режиму та організації охорони у приміщенні господарського суду Черкаської області.
У зв’язку з цим, -
 
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити Правила здійснення пропускного режиму та організації охорони в приміщенні господарського суду Черкаської області (додаються).
2. Ознайомити з Правилами здійснення пропускного режиму та організації охорони в приміщенні господарського суду Черкаської області суддів та працівників апарату суду.
3. Керівнику апарату суду Жицькій Г.М. згідно з вимогами цих Правил ужити заходів до забезпечення належних умов роботи суддів та працівників апарату суду, забезпечення їх особистої безпеки, безпеки осіб, які перебувають у приміщенні суду, виявлення та припинення порушень громадського порядку в приміщенні суду.
4. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника голови господарського суду Черкаської області Єфіменка В.В.
5. Розмістити Правила здійснення пропускного режиму та організації охорони у приміщенні суду на видному та доступному для відвідувачів місці.
 
 
            Голова суду                                                                                           В.В. Потапенко