flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Наказ господарського суду Черкаської області від 21 квітня 2020 року № 11

21 квітня 2020, 12:26

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

НАКАЗ

 

21.04.2020                                                   м. Черкаси                                                       № 11  

 

Про внесення змін до Правил пропуску осіб до приміщення Господарського суду Черкаської  області

 

Відповідно до спільного наказу Державної судової адміністрації України та Служби судової охорони від 16 квітня 2020 року № 185/168 «Про внесення змін до Примірних правил пропуску осіб до будинків (приміщень) судів, органів та установ системи правосуддя та на їх територію транспортних засобів», -  

 

НАКАЗУЮ :

 

  1. Внести до Правил пропуску осіб до приміщення Господарського суду Черкаської області, затверджених наказом голови суду від 16.03.2020 № 09, такі зміни:

1.1. У пункті 1.8 розділу 1 слова "перед пунктами" замінити словами "після пунктів".

1.2.   Розділ 2 доповнити новим пунктом 2.8 такого змісту:

"2.8. Адвокати пропускаються за пред'явленням документа, що посвідчує особу адвоката. Під час здійснення пропуску адвокатів забороняється проводити огляд документів, пов'язаних із здійсненням адвокатської діяльності. У ході візуального огляду вмісту валіз, сумок, портфелів тощо в частині можливої наявності в них заборонених для пронесення предметів працівник Служби може застосовувати освітлювальний ліхтарик, не допускаючи при цьому безпосереднього контакту з такими документами".

У зв'язку з цим пункти 2.8-2.17 вважати пунктами 2.9-2.18.

1.3.   Розділ 3 доповнити новим пунктом 3.4 такого змісту:

"3.4. Тимчасово, у разі запровадження Кабінетом Міністрів України карантину, забороняється пропуск до приміщення Господарського суду Черкаської  області осіб:

  • з ознаками респіраторних захворювань та підвищеною температурою;
  • без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіратора або захисної маски;
  • які не є учасниками судових засідань".

 

  1. Ознайомити зі змінами до Правилами пропуску осіб до приміщення Господарського суду Черкаської області суддів та працівників апарату суду.

 

  1. Розмістити зміни до Правил пропуску осіб до приміщення Господарського суду Черкаської області на видному та доступному для відвідувачів місці.

 

  1. Контроль за виконанням наказу покласти на керівника апарату суду Жицьку Г.М.

 

 

Голова  суду                                                                                                             О.В. Чевгуз