flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розпочато навчання користувачів комп`ютерної програми «Діловодство спеціалізованого суду»

22 квітня 2014, 14:44

Розпочато навчання користувачів комп`ютерної програми «Діловодство спеціалізованого суду»

15 квітня 2014 року до суду надійшов лист Державного підприємства «Інформаційні судові системи» від 15.04.2014 № 898/14-Вих щодо віддаленого навчання користувачів комп`ютерної програми «Діловодство спеціалізованого суду». З метою підвищення ефективності роботи працівників судів, що працюють з комп’ютерними програмами документообігу, на державному підприємстві «Інформаційні судові системи» створено та з 11 червня 2013 року успішно працює учбовий центр. Заняття проводяться у віддаленому режимі за допомогою системи відеоконференцзвязку (ВКЗ) та самостійного он-лайн навчання. На даний момент проведено 95 курсів навчання, після закінчення якх 973 слухачі отримали сертифікати ппро проходження навчання, а 332 фахівці пройшли тестування знань та отримали відповідні сертифікати про це.

Сьогодні, 22 квітня 2014 року, розпочато викладання курсу для користувачів комп`ютерної програми «Діловодство спеціалізованого суду» на тему «Реєстрація справ (канцелярія)» для господарських судів. Курс буде проводитися щотижнево (в разі наявності достатньої кількості бажаючих) в режимі віддаленого навчання за допомогою системи ВКЗ. Тривалість курсу – 4 дні по 2 години щоденно.

        Йде підготовка до впровадження найближчим часом інших курсів з КП «ДСС», які будуть запускатися по мірі готовності.

        Реєстрація на курси здійснюється через професійну мережу «Феміда». Користувачу потрібно зареєструватися у вказаній професійній мережі, зайти на сторінку (посилання «Учбовий центр» на головній сторінці) та вибрати собі потрібні курси.

      Для участі в навчаннях в господарському суді Черкаської області визначено працівників загального відділу (канцелярії): начальника відділу Заболотну Л.А. та спеціаліста першої категорії Станоєвскі В.А.