flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд продовжує працювати в особливому режимі на період карантинних заходів

04 січня 2021, 10:59

Суд продовжує працювати в особливому режимі на період карантинних заходів

У зв’язку з загальнонаціональним карантином та періодом гострих респіраторних захворювань обмежено пропуск осіб до приміщення Господарського суду Черкаської області. Вхід до приміщення лише за ухвалою суду за наявності захисної маски. Біля входу розміщена скринька для документів, в якій можна залишити документи для реєстрації. Працівники канцелярії суду оброблятимуть подані документи кожні пів години.

Графік роботи суду не змінився:

Понеділок - четвер

8:00-17:15

П'ятниця

8:00-16:00

Субота, неділя

вихідні

Обідня перерва

13:00-14:00

Просимо учасників судового процесу подавати всі необхідні документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання тощо) в електронному вигляді на електронну адресу суду, через особистий кабінет в системі «Електронний суд», поштою, факсом або залишати в спеціальній скриньці при вході до суду.

Ознайомлення учасників судового процесу з матеріалами судової справи також здійснюється через систему "Електронний суд".

Участь представників ЗМІ у судових засіданнях лише після реєстрації за телефоном (0472) 33-49-76.

Рекомендуємо подавати до суду заяви про розгляд справи без участі за наявними в справі матеріалами, утримуватися від відвідування приміщення суду, особливо за наявності симптомів захворювання (слабкість, кашель, задуха, ускладнення дихання та інше). У разі поганого самопочуття одразу звертайтесь до лікаря.