flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У 5 суддів та 4 працівників суду підтверджено захворювання на СОVID-19: суд працює в особливому режимі

25 березня 2021, 14:53

У 5 суддів та 4 працівників суду підтверджено захворювання на СОVID-19: суд працює в особливому режимі

 

У зв’язку з загальнонаціональним карантином, періодом гострих респіраторних захворювань, враховуючи стрімке та суттєве збільшення кількості захворювань на СОVID-19, з метою попередження розповсюдження вірусного захворювання на СОVID-19 серед відвідувачів та працівників суду та у зв’язку із виявленням у 5 суддів і 4 працівників суду захворювання СОVID-19, суд працює в особливому режимі.

 

Пропуск осіб до приміщення Господарського суду Черкаської області обмежено.

 

Вхід до приміщення лише за ухвалою суду за наявності захисної маски. Біля входу розміщена скринька для документів, в якій можна залишити документи для реєстрації. Працівники канцелярії суду оброблятимуть подані документи кожні пів години.

Зі списком судових засідань можна ознайомитись на сайті суду за посиланням: https://ck.arbitr.gov.ua/sud5026/gromadyanam/csz/

Просимо учасників судового процесу подавати всі необхідні документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання тощо) в електронному вигляді на електронну адресу суду, через особистий кабінет в системі «Електронний суд», поштою, факсом або залишати в спеціальній скриньці при вході до суду.

Ознайомлення учасників судового процесу з матеріалами судової справи також здійснюється через систему "Електронний суд".

Участь представників ЗМІ у судових засіданнях лише після реєстрації за телефоном (0472) 33-49-76.

Рекомендуємо подавати до суду заяви про розгляд справи без участі за наявними в справі матеріалами, утримуватися від відвідування приміщення суду, особливо за наявності симптомів захворювання (слабкість, кашель, задуха, ускладнення дихання та інше). У разі поганого самопочуття одразу звертайтесь до лікаря.

 

Графік роботи суду не змінився:

Понеділок - четвер

8:00-17:15

П'ятниця

8:00-16:00

Субота, неділя

вихідні

Обідня перерва

13:00-14:00