flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Внесено зміни до спеціалізації суддів Господарського суду Черкаської області

04 листопада 2021, 16:42

Внесено зміни до спеціалізації суддів Господарського суду Черкаської області

 

Відновлено роботу колегії з розгляду справ про банкрутство.

 

Визначено склад колегії з розгляду справ про банкрутство у кількості трьох суддів.

 

Визначено, що персональний склад колегії Господарського суду Черкаської області з розгляду справ про банкрутство складається з суддів: Хабазні Ю.А., Боровика С.С. та Дорошенка М.В.

 

Встановлено з 4 листопада 2021 року наступну спеціалізацію суддів Господарського суду Черкаської області:

 

Голові Господарського суду Черкаської області Чевгузу О.В.,  Васяновичу А.В., Спаських Н.М., Кучеренко О.І., Довганю К.І., Грачову В.М., Скибі Г.М., Зарічанській З.В., Гладуну А.І. – однаковий суцільний розподіл справ позовного провадження без визначення конкретної спеціалізації по всім категоріям та підкатегоріям спорів відповідно до класифікатора справ враховуючи окремі процесуальні питання, крім позовів у справах про банкрутство; справи у господарських спорах, пов’язаних із захистом прав на об’єкти інтелектуальної власності.

Заступнику голови Господарського суду Черкаської області Хабазні Ю.А., суддям Боровику С.С. та Дорошенку М.В. - справи про банкрутство за всіма кодами відповідно до класифікатора; справи за заявами про затвердження планів санації боржника до порушення справи про банкрутство; справи за позовами кредитора до ліквідаційної комісії на підставі статті 112 ЦК України (у разі відмови ліквідаційної комісії у задоволенні вимог кредитора або ухилення від їх розгляду); окремі процесуальні питання за виключенням заяв про забезпечення позову або доказів, заяв про відновлення втраченого провадження, виконання судових доручень іноземних судів, заяв про скасування судового наказу.

Суддям Господарського суду Черкаської області Зарічанській З.В. та Гладуну А.І. застосовувати визначену спеціалізацію з дня набуття ними права на здійснення правосуддя.