flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом порушено провадження у справі про банкрутство ПП «Укрромбуд»

19 січня 2015, 12:58

Судом порушено провадження у справі про банкрутство ПП «Укрромбуд»

Господарським судом Черкаської області ухвалою від 13 січня 2015 року порушено провадження у справі № 925/2390/14 за заявою Смілянської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Черкаській області до приватного підприємства «Укрромбуд» про визнання банкрутом.

Визначено розмір вимог ініціюючого кредитора у сумі 411 717,35 грн. Введено мораторій на задоволення вимог кредиторів. Введено процедуру розпорядження майном боржника. Розпорядником майна боржника призначено арбітражного керуючого Коротку Аллу Володимирівну. Встановлено арбітражному керуючому Короткій А.В. оплату послуг (грошову винагороду) за виконання повноважень розпорядника майна в розмірі двох мінімальних заробітних плат за кожний місяць виконання ним повноважень, джерело фінансування – за рахунок реалізованого майна боржника. Задоволено заяву арбітражного керуючого Рибій О.В. про відмову від участі у справі про банкрутство. Відмовлено арбітражним керуючим: Сиволобову М.М. та Іванюку О.М. про призначення розпорядником майна боржника. Вжито заходів щодо забезпечення вимог кредиторів шляхом заборони боржнику та власнику майна (органу, уповноваженому управляти майном) боржника приймати рішення щодо ліквідації, реорганізації боржника, а також відчужувати основні засоби та предмети застави.

Зобов’язано розпорядника майна:

- до 26 лютого 2015 року подати до господарського суду відомості про результати розгляду вимог кредиторів;

- до 26 лютого  2015 року скласти реєстр вимог кредиторів та подати його на затвердження до господарського суду;

- разом з боржником організувати та забезпечити проведення інвентаризації майна боржника та визначити його вартість, провести інвентаризацію майна боржника не пізніше 5 березня 2015 року.

Попереднє засідання суду призначено на 14 год. 30 хв. 11 березня 2015 року.