flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників судового процесу!!!

09 лютого 2015, 11:06

До уваги учасників судового процесу!!!

 

У зв`язку з невчасним та недостатнім фінансуванням витрат Господарського суду Черкаської області на поштові послуги, пропонуємо учасникам судового процесу для отримання копій судових рішень скористатись системою обміну електронними документами.

Згідно наказу Державної судової адміністрації України від 31 травня 2013 року № 72 «Про реалізацію проекту щодо обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу», з 17 червня 2013 року у всіх місцевих та апеляційних судах загальної юрисдикції запроваджено порядок щодо обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу в частині надсилання судом таким учасникам процесуальних документів в електронному вигляді.

 

Для отримання процесуальних документів в електронному вигляді необхідно:

 

1. Зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу. Для цього необхідно завести поштову скриньку на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою: http://mail.gov.ua/ у розділі «Реєстрація нового користувача».

 

2. Подати до суду заяву про отримання процесуальних документів в електронному вигляді по конкретній справі, яка знаходиться на офіційному веб-порталі судової влади України у вищевказаному розділі.

Процесуальні документи в електронному вигляді по відповідній справі будуть надходити на зареєстровану електронну адресу учасника судового процесу, зазначену в заяві.

3. Необхідно ретельно перевірити правильність написання власної електронної адреси.