flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом порушено провадження у справі про банкрутство ТОВ «Мелагрейн»

11 лютого 2015, 15:12

Судом порушено провадження у справі про банкрутство ТОВ «Мелагрейн»

         Ухвалою Господарського суду Черкаської області від 5 лютого 2015 року (повне судове рішення складено 9 лютого) порушено провадження у справі № 925/113/15 за заявою Державної податкової інспекції у м.Черкаси Головного управління Міндоходів у Черкаській області до товариства з обмеженою відповідальністю «Мелагрейн» (18000, м.Черкаси, вул. Смілянська, 118, ідентифікаційний код 32339516) про визнання банкрутом..

Визначено наступний розмір вимог ініціюючого кредитора: 1 869 745,49 грн. основного боргу (податки, збори, обов’язкові платежі), який підлягає погашенню у третю чергу; 1 644,80 грн. штрафних санкцій та пені, які підлягають погашенню у шосту чергу.

Введено мораторій на задоволення вимог кредиторів.

Введено процедуру розпорядження майном боржника строком на сто п'ятнадцять календарних днів.

Призначено розпорядником майна боржника арбітражного керуючого Самосуд Жанну Олександрівну.

Встановити розмір оплати послуг розпорядника майна боржника – дві мінімальні заробітні плати за кожен місяць здійснення ним своїх повноважень.

Встановити джерелом сплати послуг – щомісячне авансування коштів ініціюючим кредитором (державною податковою інспекцією у м. Черкаси Головного управління Міндоходів у Черкаській області).

Вжито заходів щодо забезпечення вимог кредиторів шляхом заборони боржнику та власнику майна (органу, уповноваженому управляти майном) боржника приймати рішення щодо ліквідації, реорганізації боржника, а також відчужувати основні засоби та предмети застави.

Встановлено строк подання розпорядником майна до господарського суду відомостей про результати розгляду вимог кредиторів до 20.03.2015. Боржнику разом з розпорядником майна необхідно забезпечити: розгляд вимог конкурсних кредиторів; надіслання повідомлень заявнику про повне або часткове їх визнання чи відхилення із мотивованим обгрунтуванням підстав відхилення; надання суду копій надісланих повідомлень та доказів їх надсилання.

Визначено 27.03.2015 датою складення розпорядником майна реєстру вимог кредиторів та подання його на затвердження до господарського суду.

Визначено 16.04.2015 датою попереднього засідання суду.

Встановлено строк проведення розпорядником майна інвентаризації майна боржника до 06.04.2015.