flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом порушено провадження у справі про банкрутство ТОВ «Гранд Маркет Черкаси»

22 квітня 2015, 16:40

Судом порушено провадження у справі про банкрутство ТОВ «Гранд Маркет Черкаси»

         Господарським судом Черкаської області ухвалою від 17 квітня 2015 року порушено провадження у справі № 925/445/15 за заявою публічного акціонерного товариства «Укрсоцбанк» до товариства з обмеженою відповідальністю «Гранд Маркет Черкаси» про банкрутство.

         Ухвалою суду порушено провадження у справі про банкрутство ТОВ «Гранд Маркет Черкаси» (18015, м. Черкаси, вул. Ільїна, 252). Визнано вимоги ПАТ «Укрсоцбанк» в розмірі 13 111 897,57 грн. основного боргу та 25 500 грн. третейського збору. Введено мораторій на задоволення вимог кредиторів. Введено процедуру розпорядження майном боржника строком на сто п'ятнадцять календарних днів. Призначено розпорядником майна боржника арбітражного керуючого Носань Наталію Сергіївну. Встановлено розмір оплати послуг розпорядника майна боржника – дві мінімальні заробітні плати за кожен місяць здійснення ним своїх повноважень. Встановлено джерелом сплати послуг – щомісячне авансування коштів ініціюючим кредитором (ПАТ «Укрсоцбанк») у розмірі, зазначеному у цьому пункті ухвали суду.

Вжито заходів щодо забезпечення вимог кредиторів шляхом заборони боржнику та власнику майна (органу, уповноваженому управляти майном) боржника приймати рішення щодо ліквідації, реорганізації боржника, а також відчужувати основні засоби та предмети застави;

Встановлено строк подання розпорядником майна до господарського суду відомостей про результати розгляду вимог кредиторів до 26.05.2015.

Боржнику разом з розпорядником майна забезпечити: розгляд вимог конкурсних кредиторів; надіслання повідомлень заявнику про повне або часткове їх визнання чи відхилення із мотивованим обґрунтуванням підстав відхилення; надання суду копій надісланих повідомлень та доказів їх надіслання.

Визначено 26.05.2015 датою складення розпорядником майна реєстру вимог кредиторів та подання його на затвердження до господарського суду.

Визначено 17.06.2015 в 14 год.30 хв. датою попереднього засідання суду.

Встановлено строк проведення розпорядником майна інвентаризації майна боржника до 10.06.2015.

 

Повний текст ухвали можна переглянути скориставшись пошуком на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (ЄДР СР) за адресою

http://www.reyestr.court.gov.ua/