flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом порушено провадження у справі про банкрутство сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю ім. Шевченка

29 травня 2015, 14:52

Судом порушено провадження у справі про банкрутство сільськогосподарського товариства з обмеженою    відповідальністю ім. Шевченка

Господарським судом Черкаської області ухвалою від 28 травня 2015 року повний текст ухвали складено і підписано 29 травня) порушено провадження у справі № 925/871/15 за заявою ініціюючого кредитора товариства з обмеженою відповідальністю «Авуар-Сервіс» до боржника сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю ім. Шевченка про визнання банкрутом.

Ухвалою суду порушено провадження у справі про банкрутство СТОВ ім. Шевченка (19610, Черкаська область, Черкаський район, с.Софіївка, вул.Шевченка, 39, ідентифікаційний код 03793419). Визначено наступний розмір вимог ініціюючого кредитора: 6 090 грн. судового збору, які підлягають погашенню у першу чергу; 5 017 201,86 грн. боргу, які підлягають погашенню у четверту чергу; 18 116 грн. пені, які підлягають погашенню у шосту чергу. Введено мораторій на задоволення вимог кредиторів. Введено процедуру розпорядження майном боржника строком на сто п'ятнадцять календарних днів. Призначено розпорядником майна боржника арбітражного керуючого Ярмолінського Юрія Васильовича. Встановлено розмір оплати послуг розпорядника майна боржника – дві мінімальні заробітні плати за кожен місяць здійснення ним своїх повноважень. Встановлено джерелом сплати послуг – щомісячне авансування коштів ініціюючим кредитором (ТОВ “Авуар-Сервіс”).

Вжито заходів щодо забезпечення вимог кредиторів шляхом заборони боржнику та власнику майна (органу, уповноваженому управляти майном) боржника приймати рішення щодо ліквідації, реорганізації боржника, а також відчужувати основні засоби та предмети застави;

Встановлено строк подання розпорядником майна до господарського суду відомостей про результати розгляду вимог кредиторів до 19.07.2015.

Боржнику разом з розпорядником майна забезпечити: розгляд вимог конкурсних кредиторів; надіслання повідомлень заявнику про повне або часткове їх визнання чи відхилення із мотивованим обґрунтуванням підстав відхилення; надання суду копій надісланих повідомлень та доказів їх надіслання.

Визначено 19.07.2915 датою складення розпорядником майна реєстру вимог кредиторів та подання його на затвердження до господарського суду.

Визначено 11.08.2015 датою попереднього засідання суду. Про час і місце проведення засідання повідомити учасників провадження у справі про банкрутство боржника додатково винесеною ухвалою.

Встановлено строк проведення розпорядником майна інвентаризації майна боржника до 29.07.2015.

Повний текст ухвали можна переглянути скориставшись пошуком на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (ЄДР СР) за адресою

http://www.reyestr.court.gov.ua/