flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом порушено провадження у справі про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю «Смілянський цукровий завод»

23 липня 2015, 09:06

Судом порушено провадження у справі про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю «Смілянський цукровий завод»

 

         Господарським судом Черкаської області ухвалою від 1 липня 2015 року (повне рішення складено 2 липня) порушено провадження у справі № 925/861/15 за заявою товариства з обмеженою відповідальністю фірма «Електропостачзбут», товариства з обмеженою відповідальністю «Захід» до товариства з обмеженою відповідальністю «Смілянський цукровий завод» про банкрутство.

         Ухвалою суду порушено провадження у справі про банкрутство ТОВ «Смілянський цукровий завод» (20702, Черкаська область, м. Сміла, вул. Рози Люксембург, 6, код 366310082). Визнано вимоги ТОВ фірма «Електропостачзбут» в сумі 275 168,01 грн. Визнано вимоги ТОВ «Захід» в сумі 386 071,88 грн. Введено мораторій на задоволення вимог кредиторів. Введено процедуру розпорядження майном боржника строком на 115 календарних днів. Призначено розпорядником майна боржника арбітражного керуючого  Бабаєвського Д.О. Відмовлено у призначенні розпорядником майна боржника арбітражних керуючих Сиволобова М.М., Артеменка О.О., Ярмолінського Ю.В., Іванюка О.М., Білика О.А. Встановлено розмір оплати послуг розпорядника майна боржника – дві мінімальні заробітні плати за кожен місяць здійснення ним своїх повноважень. Встановлено джерело фінансування – шляхом авансування заявниками - кредиторами.

Вжито заходів щодо забезпечення вимог кредиторів шляхом заборони боржнику та власнику майна (органу, уповноваженому управляти майном) боржника приймати рішення щодо ліквідації, реорганізації боржника, а також відчужувати основні засоби та предмети застави.

Встановлено строк подання розпорядником майна до господарського суду відомостей про результати розгляду вимог кредиторів до 07.08.2015.

Боржнику разом з розпорядником майна забезпечити: розгляд вимог конкурсних кредиторів; надіслання повідомлень заявнику про повне або часткове їх визнання чи відхилення із мотивованим обґрунтуванням підстав відхилення; надання суду копій надісланих повідомлень та доказів їх надіслання.

Визначено 07.08.2015 датою складення розпорядником майна реєстру вимог кредиторів та подання його на затвердження до господарського суду.

Визначено 27.08.2015 об 11 год. 30 хв.  датою попереднього засідання суду.

 

Повний текст ухвали можна переглянути скориставшись пошуком на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (ЄДР СР) за адресою

http://www.reyestr.court.gov.ua/