flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом порушено провадження у справі про банкрутство відкритого акціонерного товариства «Супутник»

24 липня 2015, 08:56

Судом порушено провадження у справі про банкрутство відкритого акціонерного товариства «Супутник»

 

Господарським судом Черкаської області ухвалою від 21 липня 2015 року (повне судове рішення складено 23 липня) порушено провадження у справі № 925/1046/15 за заявою ініціюючого кредитора – управління виконавчої дирекції Фонду соціального         страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Черкаській області до боржника – відкритого акціонерного товариства «Супутник» про визнання банкрутом.

Ухвалою суду порушено провадження у справі про банкрутство ВАТ «Супутник» (19700, Черкаська область, м. Золотоноша, вул. Соборна, 10, ідентифікаційний код 02972345). Визначено наступний розмір вимог ініціюючого кредитора: 398 077,97 грн. основного боргу (сума по відшкодуванню шкоди, заподіяної життю та здоров'ю, що підлягає капіталізації для громадян), який підлягає погашенню у другу чергу. Введено мораторій на задоволення вимог кредиторів. Введено процедуру розпорядження майном боржника строком на 115 календарних днів. Призначено розпорядником майна боржника арбітражного керуючого Іванюка Олександра Миколайовича.

Вжито заходів щодо забезпечення вимог кредиторів шляхом заборони боржнику та власнику майна (органу, уповноваженому управляти майном) боржника приймати рішення щодо ліквідації, реорганізації боржника, а також відчужувати основні засоби та предмети застави.

Встановлено строк подання розпорядником майна до господарського суду відомостей про результати розгляду вимог кредиторів до 02.09.15 р. Боржнику разом з розпорядником майна забезпечити: розгляд вимог конкурсних кредиторів; надіслання повідомлень заявнику про повне або часткове їх визнання чи відхилення із мотивованим обґрунтуванням підстав відхилення; надання суду копій надісланих повідомлень та доказів їх надіслання.

Визначено   02.09.15 р. датою складення розпорядником майна реєстру вимог кредиторів та подання його на затвердження до господарського суду.

Визначено 09.09.15 р. об 11 год. 30 хв. датою попереднього засідання суду.

 

Повний текст ухвали можна переглянути скориставшись пошуком на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (ЄДР СР) за адресою

http://www.reyestr.court.gov.ua/