flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя господарського суду Черкаської області взяла участь у семінарі

18 вересня 2015, 15:53

Суддя господарського суду Черкаської області взяла участь у семінарі

17 вересня 2015 року відбувся семінар для працівників юридичних служб (юрисконсультів) органів виконавчої влади, державних підприємств, установ, організацій на базі Черкаської обласної федерації профспілок.

Захід проведено відповідно до програми постійно діючого семінару при Головному територіальному управлінні юстиції у Черкаській області для працівників юридичних служб територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, місцевих державних адміністрацій, державних підприємств, установ, організацій, державних господарських об`єднань на 2015 рік.

Від господарського суду Черкаської області участь у семінарі прийняла суддя Кучеренко Оксана Іванівна яка виступила з темою «Порядок вирішення і розгляду господарських спорів».

Під час роботи семінару також було обговорено питання державної реєстрації права власності на землю, актуальні питання земельного законодавства, здійснення контролю за використанням і охороною земель, учасникам надано інформацію про зміни в чинному законодавстві.