flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

8-11 грудня 2015 року у Господарському суді Черкаської області проводитиметься анонімне опитування громадян-відвідувачів суду

07 грудня 2015, 10:53

До уваги громадян-відвідувачів суду!

 

З 8 по 11 грудня 2015 року, з метою підвищення рівня доступу до правосуддя, забезпечення інформаційної відкритості діяльності суду та покращення її організації, у Господарському суді Черкаської області буде проведено анонімне опитування громадян-відвідувачів суду.

Під час опитування респондентам буде запропоновано заповнити анкету та оцінити діяльність Господарського суду Черкаської області за наступними критеріями:

 

1.     Зручність та комфортність перебування в суді.

2.     Своєчасність судового розгляду.

3.     Дотримання процедури та строків розгляду справ.

4.     Повнота, якість та доступність інформації для відвідувачів суду.

5.     Етична поведінка суддів та працівників апарату суду.

 

Опитування є добровільним і покликане вивчити думку громадян щодо організації роботи суду. Результати опитування будуть проаналізовані, розміщені на офіційному веб-сайті суду та використані для вдосконалення функціонування та адміністрування суду.

Відвідувачі суду зможуть отримати анонімну анкету при вході в приміщення суду на пункті охорони, заповнити та кинути її у спеціальну скриньку, розміщену поряд. 

Опитування буде проведено в приміщенні Господарського суду Черкаської області за адресою: м. Черкаси, бул. Шевченка, 307 (другий та третій поверх правого крила будівлі).

Запрошуємо Вас взяти участь в опитуванні!