flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обов`язкові вимоги до листів, що надсилаються на електронну пошту суду

03 лютого 2016, 15:44

Обов`язкові вимоги до листів, що надсилаються на електронну пошту суду

Звертаємо Вашу увагу на те, що при надходженні вхідної електронної пошти на адресу суду обробляються лише ті електронні листи, які оформлені належним чином та мають всі обов`язкові реквізити.

Відповідно до пунктів 8.2.13, 8.2.17, 8.2.23 Положення про порядок використання ресурсів локальної обчислювальної мережі в Державні судовій адміністрації України, територіальних управліннях Державної судової адміністрації України, місцевих та апеляційних судах загальної юрисдикції, затвердженого наказом Державної судової адміністрації України від 4 грудня 2013 року № 164 та Інструкції з діловодства в господарських судах України», затвердженої наказом Державної судової адміністрації України від 20 лютого 2013 року № 28:

- обробці не підлягають електронні листи, в яких відсутня зворотна електронна адреса, зворотна адреса невідома та в тексті листа відсутній підпис, за яким можливо ідентифікувати відправника. Відкривати файли, що приєднані до таких електронних листів, суворо забороняється.

- кожний електронний лист має бути підписаний. Підпис складається з наступних рядків:

1. посада та назва підрозділу;

2. прізвище, ім.`я, по батькові відправника;

3. код міжміського зв`язку (оператора мобільного зв`язку) та телефон;

4. e-mail адреса.

- в рядку «Тема» вказується зміст листа у стислому вигляді. Якщо кінцевий адресат не має власної електронної адреси, то в електронному листі треба вказати, кому адресована передана інформація. Рядок «Тема» заповнюється обов`язково.