flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги товариства з обмеженою відповідальністю «Комерційно-виробнича фірма «Аверс», м. Донецьк, по справі № 925/1993/15

15 березня 2016, 15:04

До уваги товариства з обмеженою відповідальністю «Комерційно-виробнича фірма «Аверс», м. Донецьк, по справі № 925/1993/15

За повідомленням УДППЗ «Укрпошта» від 24.12.2014 станом на 15.03.2016 оновлено інформацію про призупинення приймання поштових відправлень на/з територію Донецької та Луганської областей до/з населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюються або здійснюють не в повному обсязі свої повноваження.

В перелік таких населених пунктів включено, в тому числі, м. Донецьк Донецької області.

Відповідно до п. 6 Інформаційного листа Вищого господарського суду України від 12.09.2014 №01-06/1290/14 «Про Закон України «Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв'язку з проведенням антитерористичної операції» (зі змінами та доповненнями) визначено, що за неможливості здійснити повідомлення учасника судового процесу (поштою за місцезнаходженням учасника судового процесу, шляхом надсилання телеграми, телефонограми, з використанням факсимільного зв'язку чи електронною поштою або з використанням інших засобів зв'язку, які забезпечують фіксацію повідомлення) - інформація про час і місце судового засідання розміщується на сторінці відповідного суду (у розділі «Новини та події суду») офіційного веб-порталу «Судова влада України» в мережі Інтернет (www.court.gov.ua/sudy/).

Надсилання судових рішень у справах, учасники судового процесу в яких знаходяться на території проведення АТО, здійснюється таким же чином, як і повідомлень про час і місце розгляду справи (пункт 6 цього листа), за винятком надсилання телеграм і телефонограм (п. 7 вищевказаного листа).

Враховуючи вищенаведене, повідомляємо, що 15 березня 2016 року господарським судом Черкаської області по справі №925/1993/15 за позовом Черкаської міської ради до суб’єкта підприємницької діяльності – фізичної особи Шевченка Сергія Борисовича за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача: товариство з обмеженою відповідальністю «Комерційно-виробнича фірма «Аверс» про стягнення 98 727 грн. 42 коп. оголошену перерву в розгляді справи, електронний примірник ухвали про оголошення перерви розміщено в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/.

Дата розміщення інформації на офіційному веб-порталі господарського суду Черкаської області в мережі Інтернет (http://ck.arbitr.gov.ua/sud5026/), Розділ «Новини та події суду» 15.03.2016.

Суддя                                                                                           В.М. Грачов