flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді та працівники апарату господарського суду Черкаської області відзначені з нагоди Дня працівників суду

17 грудня 2013, 09:34
Судді та працівники апарату господарського суду Черкаської області відзначені з нагоди Дня працівників суду
13 грудня 2013 року у приміщенні господарського суду Черкаської області відбулись урочисті збори суддів та працівників апарату суду з нагоди відзначення Дня працівників суду.
Голова суду Потапенко В.В., заступник голови суду Єфіменко В.В. та керівник апарату Жицька Г.М. привітали усіх присутніх на зборах з професійним святом та побажали міцного здоров’я, терпіння та наснаги в роботі.
Головою суду було оголошено наказ Вищого господарського суду України від 29.11.2013 року №514-к «Про нагородження до Дня працівників суду суддів та працівників апарату господарських судів України», яким відзначено:
Знаком Вищого господарського суду України "За сумлінну працю" суддю Шумка В.В.;
Грамотою Вищого господарського суду України начальника аналітично-статистичного відділу Олененко С.П.;
Подяками Голови Вищого господарського суду України суддю Довганя К.І., помічника судді Швидку О.В., старшого судового розпорядника Лисенка Р.М.
На зборах також було оголошено Подяки Голови господарського суду Черкаської області заступнику начальника загального відділу (канцелярії) Фольтин Н.Д., старшому інспектору загального відділу (канцелярії) Даник Н.Л., спеціалісту 1 категорії аналітично-статистичного відділу Агапову А.В.