flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відомості про спеціалізацію суддів

05 грудня 2019, 12:18

Спеціалізація суддів господарського суду Черкаської області

 

З 4 грудня 2019 року встановлено наступну спеціалізацію суддів господарського суду Черкаської області:

 

  1. Голові господарського суду Черкаської області Чевгузу О.В., суддям Васяновичу А.В., Спаських Н.М., Кучеренко О.І., Довганю К.І., Грачову В.М., Дорошенку М.В., Скибі Г.М. – однаковий суцільний розподіл справ без визначення їм конкретної спеціалізації по всім категоріям та підкатегоріям спорів відповідно до класифікатора справ враховуючи окремі процесуальні питання; справи про банкрутство за всіма кодами відповідно до класифікатора; справи за заявами про затвердження планів санації боржника до порушення справи про банкрутство; справи за позовами кредитора до ліквідаційної комісії на підставі статті 112 ЦК України (у разі відмови ліквідаційної комісії у задоволенні вимог кредитора або ухилення від їх розгляду); за виключенням спорів, пов’язаних із захистом на об’єкти інтелектуальної власності.

 

  1. Заступнику голови суду Хабазні Ю.А. та судді Боровику С.С. – справи про банкрутство за всіма кодами відповідно до класифікатора; справи за заявами про затвердження планів санації боржника до порушення справи про банкрутство; справи за позовами кредитора до ліквідаційної комісії на підставі статті 112 ЦК України (у разі відмови ліквідаційної комісії у задоволенні вимог кредитора або ухилення від їх розгляду); окремі процесуальні питання за виключенням заяв про забезпечення позову або доказів, заяв про відновлення втраченого провадження, виконання судових доручень іноземних судів, заяв про скасування судового наказу.

 

  1. Суддям Довганю К.І. та Спаських Н.М., додатково до спеціалізації, визначеної пунктом першим цього рішення – справи у господарських спорах, пов’язаних із захистом на об’єкти інтелектуальної власності.