flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Керівник апарату та начальник відділу взяли участь в роботі круглого столу

12 грудня 2019, 16:01

Керівник апарату та начальник відділу взяли участь в роботі круглого столу

 

Сьогодні, 12 грудня 2019 року, керівник апарату суду Жицька Г.М. та начальник загального відділу (канцелярії) Половинка О.Ю. взяли участь в роботі круглого столу на тему: «Права людини в Україні: проблеми та перспективи розвитку» у рамках проведення Всеукраїнського тижня права до річниці прийняття Загальної декларації прав людини із залученням фахових юристів, науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти.

Метою круглого столу є сприяння формуванню правової культури та правової свідомості у суспільстві, підвищення рівня знань громадян щодо гарантованих Конституцією та законами України прав у різних сферах життя.

Захід проведено на базі Черкаського державного технологічного університету. Організатори круглого столу: Міністерство освіти і науки, Департамент освіти і науки, Черкаська обласна державна адміністрація, Черкаський державний технологічний університет (ЧДТУ), кафедра історії та права ЧДТУ, Господарський суд Черкаської області.

Всеукраїнський тиждень права проводиться щороку відповідно до Указу Президента України від 8 грудня 2008 року № 1149/2008 в тиждень, який включає 10 грудня – День прав людини. Він відзначається в знак проголошення генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини.

По завершенню круглого столу учасники отримали сертифікати.