flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про розгляд справи за позовом ПП "Аптека 03" до Управління економрозвитку виконкому Смілянської міськради та до ТОВ "Фармація Черкащини"

27 січня 2022, 12:50

Повідомлення про розгляд справи за позовом приватного підприємства "Аптека 03" до Управління економічного розвитку виконавчого комітету Смілянської міської ради та до товариства з обмеженою відповідальністю "Фармація Черкащини", за участю у справі в якості третіх осіб без самостійних вимог на предмет спору на стороні першого відповідача: приватного підприємства "Роммед", товариства з обмеженою відповідальністю "Перша" та приватного підприємства "Арніка-люкс"

 

У провадженні Господарського суду Черкаської області перебуває справа № 925/1567/21 за позовом приватного підприємства "Аптека 03" (м. Черкаси) до Управління економічного розвитку виконавчого комітету Смілянської міської ради (Черкаська область, м. Сміла) та до товариства з обмеженою відповідальністю "Фармація Черкащини" (м. Харків), за участю у справі в якості третіх осіб без самостійних вимог на предмет спору на стороні першого відповідача: приватного підприємства "Роммед" (м. Івано-Франківськ), товариства з обмеженою відповідальністю "Перша" (Львівська область, Стрийський район, м. Жидачів) та приватного підприємства "Арніка-люкс" (м. Черкаси) про визнання незаконним та скасування рішення про результати проведення аукціону, визнання недійсним договору оренди індивідуально визначеного майна.

Ухвалою суду від 25 січня 2022 року підготовче засідання відкладено на 14:30 год. 10 лютого  2022 року.

 

З ухвалою суду можна ознайомитись за цим посиланням.