flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома учасників справи за позовом Наумейко Валентини Василівни до Піщанської сільради

22 березня 2022, 13:36

До відома учасників справи за позовом Наумейко Валентини Василівни до Піщанської сільської ради Золотоніського району Черкаської області, за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача - Шабельниківського навчально-виховного комплексу "загальноосвітня школа І ступеня-дошкільний навчальний заклад" Піщанської сільської ради Золотоніського району Черкаської області, за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача - Виконавчого комітету Червонослобідської сільської ради

 

         У провадженні Господарського суду Черкаської області перебуває справа № 925/1741/21 за позовом за позовом Наумейко Валентини Василівни до Піщанської сільської ради Золотоніського району Черкаської області, за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача - Шабельниківського навчально-виховного комплексу "загальноосвітня школа І ступеня-дошкільний навчальний заклад" Піщанської сільської ради Золотоніського району Черкаської області, за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача - Виконавчого комітету Червонослобідської сільської ради про визнання недійсним рішення..

Ухвалою суду від 10 березня 2022 року відкладено судове засідання на 11:00 31.03.2022 та визначено наступну дату судового засідання 28.04.2022 о 15:00 год.

Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Черкаської області за адресою: 18005, м. Черкаси, бульвар Шевченка, 307, в залі суд. засідань 315.

 

З ухвалою суду можна ознайомитись за цим посиланням.