flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про розгляд справи за позовом Білозірської сільської ради до Товариства з обмеженою відповідальністю "Агро-Реалті Груп", Державного реєстратора Виконавчого комітету Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області Цьопи Богда

22 липня 2022, 11:00

Повідомлення про розгляд справи

 

за позовом Білозірської сільської ради до Товариства з обмеженою відповідальністю "Агро-Реалті Груп", Державного реєстратора Виконавчого комітету Мошнівської  сільської ради Черкаського району Черкаської області Цьопи Богдана Анатолійовича, про скасування державної реєстрації та припинення права власності на нерухоме майно, зобов'язання демонтувати нежитлову будівлю.

Інформація у справі № 925/657/22

         У провадженні Господарського суду Черкаської області перебуває справа № 925/657/22 за позовом Білозірської сільської ради до Товариства з обмеженою відповідальністю "Агро-Реалті Груп", Державного реєстратора Виконавчого комітету Мошнівської  сільської ради Черкаського району Черкаської області Цьопи Богдана Анатолійовича, про скасування державної реєстрації та припинення права власності на нерухоме майно, зобов'язання демонтувати нежитлову будівлю.

Ухвалою суду від 21 липня 2022 року прийнято позовну заяву, відкрито провадження у справі, розгляд справи призначено за правилами за правилами загального позовного провадження. Підготовче засідання призначено на 03 серпня 2022 року о 10 год. 30 хв.

З ухвалою суду можна ознайомитись за цим посиланням.