flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома сторін: КП "Черкаські ринки" ЧМР та Виконкому ЧМР у справі за позовом ФОП Делікатного Анатолія Івановича до КП "Черкаські ринки" ЧМР, третя особа відповідача - Виконком ЧМР

02 вересня 2022, 11:04

До відома сторін: комунального підприємства «Черкаські ринки» Черкаської міської ради та Виконавчого комітету Черкаської міської ради у справі за позовом фізичної особи-підприємця Делікатного Анатолія Івановича до комунального підприємства "Черкаські ринки" Черкаської міської ради за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - Виконавчого комітету Черкаської міської ради

 

У провадженні Господарського суду Черкаської області перебуває справа № 925/719/22 за позовом фізичної особи-підприємця Делікатного Анатолія Івановича до комунального підприємства "Черкаські ринки" Черкаської міської ради за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - Виконавчого комітету Черкаської міської ради про усунення перешкод в користуванні земельною ділянкою.

 

Протокольною ухвалою від 01.09.2022, на підставі ст. 183 Господарського процесуального кодексу України, підготовче засідання відкладено до 23.09.2022 об 11:00 год.

 

Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Черкаської області за адресою: 18005, м. Черкаси, бульвар Шевченка, 307, в залі суд. засідань 315.

 

З ухвалою суду можна ознайомитись за цим посиланням.