flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома ГО «Об’єднання патріотичних сил» як відповідача у справі за позовом КП «Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності» до ГО «Об’єднання патріотичних сил»

23 березня 2023, 16:36

До відома громадської організації «Об’єднання патріотичних сил» як відповідача у справі за позовом комунального підприємства «Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності» до громадської організації «Об’єднання патріотичних сил»

 

У провадженні Господарського суду Черкаської області перебуває справа № 925/202/23 за позовом комунального підприємства «Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності» до громадської організації «Об’єднання патріотичних сил» про дострокове розірвання договору та стягнення заборгованості.

 

Ухвалою Господарського суду Черкаської області від 07.03.2023 позовну заяву Комунального підприємства «Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності» прийнято до розгляду та відкрито провадження у справі, розгляд справи вирішено здійснювати за правилами загального позовного провадження.

 

Ухвалою Господарського суду Черкаської області від 22.03.2023 Господарський суд Черкаської області ухвалив закрити підготовче провадження у справі та призначив справу до судового розгляду по суті на 11 год. 00 хв. 11.04.2023.

 

Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Черкаської області за адресою: 18005, м. Черкаси, бульвар Шевченка, 307, в залі судових засідань № 314.

 

З ухвалою суду можна ознайомитись за цим посиланням.