flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома ФОП Попудрібка Віталія Борисовича як відповідача у справі за позовом ПП «Санта-Україна» до ФОП Попудрібка В.Б.

23 травня 2023, 14:38

До відома фізичної особи-підприємця Попудрібка Віталія Борисовича як відповідача у справі за позовом приватного підприємства «Санта-Україна» до фізичної особи-підприємця Попудрібка Віталія Борисовича

 

У провадженні Господарського суду Черкаської області перебуває справа № 925/685/23 за позовом приватного підприємства «Санта-Україна» до фізичної особи-підприємця Попудрібка Віталія Борисовича про стягнення 1 776 грн.

Ухвалою Господарського суду Черкаської області від 22.05.2023 позовну заяву Приватного підприємства «Санта-Україна» прийнято до розгляду та відкрито провадження у справі, розгляд справи вирішено здійснювати за правилами спрощеного позовного провадження без виклику сторін. Відповідачу встановлено строк 15 днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі для подання суду відзиву на позов та усіх доказів, яким обґрунтовує свої заперечення та клопотання (у разі наявності) щодо розгляду справи у судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

 

З ухвалою суду можна ознайомитись за цим посиланням.