flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про розгляд справи за позовом керівника Золотоніської окружної прокуратури в особі Державної екологічної інспекції Центрального округу та Золотоніської міськради до ТОВ “М’ясопромторг”

28 жовтня 2021, 17:10

Повідомлення про розгляд справи за позовом керівника Золотоніської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Державної екологічної інспекції Центрального округу та Золотоніської міської ради до товариства з обмеженою відповідальністю “М’ясопромторг”

 

 

 У провадженні Господарського суду Черкаської області перебуває справа № 925/1005/21 за позовом керівника Золотоніської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Державної екологічної інспекції Центрального округу (м. Полтава), Золотоніської міської ради (Черкаська область, м. Золотоноша) до товариства з обмеженою відповідальністю “М’ясопромторг” (м. Київ) про стягнення 109 031,86 грн. шкоди, заподіяної навколишньому природному середовищу внаслідок господарської діяльності.

 

Ухвалою суду від 28 жовтня 2021 року закрито підготовче провадження та призначено розгляд справи в судовому засіданні на 10:00 год. 18 листопада 2021 року.

 

         З ухвалою суду можна ознайомитись за цим посиланням.