flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про розгляд справи за позовом Українського товариства охорони природи до БО "Фонд збереження рідної природи"

25 серпня 2022, 16:01

До відома сторін: Благодійної організації "Фонд збереження рідної природи",  Державного реєстратора Виконавчого комітету Смілянської міської ради Черкаської області Миколенка Тараса Олександровича, Приватного підприємства "Укртрансброкер" у справі за позовом Українського товариства охорони природи до Благодійної організації "Фонд збереження рідної природи", за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача - Черкаської обласної організації Українського товариства охорони природи, за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача: Державного реєстратора Виконавчого комітету Смілянської міської ради Черкаської області Миколенка Тараса Олександровича, Приватного підприємства "Укртрансброкер"

 

 

У провадженні Господарського суду Черкаської області перебуває справа № 925/1749/21 за позовом Українського товариства охорони природи до Благодійної організації "Фонд збереження рідної природи", за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача - Черкаської обласної організації Українського товариства охорони природи, за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача: Державного реєстратора Виконавчого комітету Смілянської міської ради Черкаської області Миколенка Тараса Олександровича, Приватного підприємства "Укртрансброкер" про визнання протиправним та скасування рішення державного реєстратора.

 

Протокольною Ухвалою від 25 серпня 2022 року на підставі ст. 216 Господарського процесуального кодексу України, оголошено перерву у судовому засіданні до 05.09.2022 о 14:30 год.

 

Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Черкаської області за адресою: 18005, м. Черкаси, бульвар Шевченка, 307, в залі суд. засідань 315.

 

З ухвалою суду можна ознайомитись за цим посиланням.